Ada tompok darah di pampers kencing baby

Salam mommy. Ada tak sesiapa pernah alami ada tompok darah sikit bila baby kencing kat pampers? Baby saya baru 5hari dan nampak ada macam kesan darah sikit dekat pampers. Adakah sebab pemakanan saya baby jadi begitu ya?#ingintahu #pleasehelp #firstmom

2 Balas

bukan. bby krg air dlm bdn pon boleh jadi kencing berdarah. so pegi bwk bby pegi hospital.

pengalaman sy, baby first .. sbb jamu2 yg sy mkn.. bila stop jamu, ank da ok..

1y ago

Saya tak makan jamu. Risau pulak sebab ada tompok darah walaupun sikit.