Kencing darah😱😱😱

Siapa ada pengalamn time preggy setiap Kali check air kencing mesti ada blood/darah tapi kencing x sakit or xder kluar pape tanda darah waktu kencing...tpi check at makmal mesti ada darah.... Hari ni je g klinik 3 Kali kena kencing...hihi #bantusharing #mommybuntu #secondbabyhere #10weeks3days

Kencing darah😱😱😱
5 Balas

sme jugak, kencing xde darah dan x sakit, tapi bila cek ade darah.. bulan depan kena buat ultrasound sbb takut batu karang kat buah pinggang😫😫

2y ago

Samaaaaa.. hmmmm yg lain tak sangkut.. sangkut air kencing ada darah & gbs je..

Sama laa.. dah 5x test masih ada darah. Tp kuman takde. Ni tgh tggu appmnt untuk ultrasound buah pinggang plk, doc tkut ada batu karang

blh sy tahu, puan darah jenis apa ye?

mybe sis kencing kotor kot

P