First trimester

Siapa selalu rasa sakit perut mcm nak membuang, tpi tak boleh membuang pun... Sembelit.. And, normal ke ada keluar keputihan waktu preggy ni... Kadang keluar warna coklat cair tp sikit...mcmana nak beza keputihan dgn spotting? Musykil ni sbb preggy anak pertama.. Takut pun hadoo.. ?

1 Balas

oh yg tu sy xpsti..sbb sy xpnh alaminya...xpe sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg berpengalamn blh share ttg ni dgn sis..jg dri bebaik ea.🙂