keputihan berketul , warna hijau cerah .

hi mommies, saya nk tnya , normal ke keputihan berketul time preggy ni . sy dah 18weeks . sakit perut then keluar keputihan berketul warna hijau cerah . rasa gatal sikit . sorry sy tkda pengalaman , ni baby first.

2 Balas

Kena pergi swab utk check sama ada gbs atau tak. Kalau gbs nnt ms bersalin kena on antibiotik masa bersalin n baby pn kena on antibiotik utk beberapa hari. Meaning baby kena warded lah utk monitor (tak semestinya sakit)

Kalau putih/kuning/ hijau dan gatal/ berbau kena cepat jumpa dr ya dear. Possibility infection

10mo ago

okay faham . thanks sis