PREGNANT ANAK NO. 3

Siapa sekarang pregnant anak no. 3? Saya 29 tahun. Anak 1st 5 tahun 2nd 3 tahun Rasa macam pregnant anak pertama pulak. ?

37 Balas

Sy pun tgh pregnant anak ke 3,umur sy pun dah masuk 38thn😍anak yg sulung 12 tahun..si angah 8 tahun. Anak2 teruja bila baby gerak.. Mmg mcm mengandung pertama semua kena brg baru utk Kelahiran kali ini. Terima Kasih Allah.. Insya-Allah, doakan sy dan baby dipermudahkan semuanya.. Amin 🌹