PREGNANT ANAK NO. 3

Siapa sekarang pregnant anak no. 3? Saya 29 tahun. Anak 1st 5 tahun 2nd 3 tahun Rasa macam pregnant anak pertama pulak. ?

37 Balas

Sy pun tgh pregnant anak ke 3,umur sy pun dah masuk 38thn😍anak yg sulung 12 tahun..si angah 8 tahun. Anak2 teruja bila baby gerak.. Mmg mcm mengandung pertama semua kena brg baru utk Kelahiran kali ini. Terima Kasih Allah.. Insya-Allah, doakan sy dan baby dipermudahkan semuanya.. Amin 🌹

Sy 41 thn nii 😘😊😊 1: B 17 2: G 15 3: B 13 4: B 11 5: B 06 6: G 05 In shaa Allah yg ke 7 skrg 38w plus Baju2 ade laa baru ckit.. Cume yg baru beli tilam n bby nest.. tetibe plak excited 😅 Doakan yea dipermudahkan urusan

Saya 31 tahun. Anak 1st : laki (2018) Anak 2nd : Keguguran (2019) Anak 3rd : Tengah pregnant 1bln lbh, masi trauma dgn kejadian tahun lalu + excited. Mdh2an kandungan kali ni selamat n mbesar dgn sihat.

sy pon 29tahun.. pregnant ank ketiga skrg.. yg pertama umur 4tahun.. kedua umur 1tahun5bulan.. dua2 hero.. mengndg yg ni lain mcm ckit. dgn alahan pon teruk, smpai nasi pon xleh nk mkn..kerap mual2..

Saya...umur 34 Anak 1st : 8 years Anak 2nd : 5 years 3x miscarriage lepas tu..sekarang pregnant 13 weeks..belum pergi scan lagi..trauma...tapi plan arini nak pergi scan..doakan yang baik2 utk saya ya

🙋‍♀️ 36 Tahun 1st : 12 Tahun - Boy 2nd : 10 Tahun - Boy Sekarang 26 minggu Agak jauh jarak 😀😀 Rasa macam yang pertama😄

Saya umur 36 Ank 1st 10thn Ank 2nd 6thn Skrg 34w4d Mmg mcm 1st preggy..sbb sume kn beli baru..lpastu lain pd kakak n abgnya

Me! Saya 27tahun. 1st Kakak: 4tahun (26.9.16) 2nd Abang: 3tahun (24.9.17) 3rd : due date 13.6.2020 (baby boy insyaallah)

Tkpa sis,sy bru ni bslin ank no 3, jrk abg dgn adik bru ni dh 9thun hbis sume lupe.. sy bnyk Google atau pun tny misi🤭🤭

Saya hehe.. Anak pertama 10thn anak kedua 8thn..skrang pregnant anak no 3 4bulan..rasa mcm pregnant anak pertama haha