pregnancy

Asssalam dan salam sejahtera semua, boleh share tak dekat sini yg pnh pregnant sebelum2 nie berat baby akan semakin bertambah jika pregnant yg seterusnya... Mcm sy 1st 3.37kg,2nd 3.82kg dan sekarang pregnt no 3...risau bila nurse bgtahu nk dpt baby 4 kilo tue tinggi... Huhu

2 Balas

Xade lah jgn fikir mcm tu..Ade je yg preggy berat bby xNaik..Means 3.1 Pastu 2.6Kg mcm tu..sis kne kurangkn mnis2 xnk berat bby naik je

5y ago

Mmg tgh control skrg air manis tur kurg sis tapi yg 3rd nie mmg ais krim tur terasa sedap sgt... Huhuhu.... Nasi sehari sekali jee ambil... Sush hati sungguh sekrg bila pikir nurse bgtahu gitu....

Beratnya...hehee.mungkin jgk sis, Saya yg ptama 2.6kg...second 2.9kg...yg ketiga masih menunggu..

5y ago

Tapi yg 2nd tue x de gdm apa pun yg 1st pun sama yg 3rd nie minum hari tur x sangkut tungu kali ke 2 plk