Pregnant Anak no 4..Keliru dgn alahan..

Assalamualaikum momies to be.. Anak 1st & 2nd jarak setahun.. No 3 beza 6 tahun.. Ke 4 ni beza 8 tahun. Cepat sgt lapar, dlm seminggu naik 1kg.. Kalau tak mkn.. Mulalah mual.. Pedih perut.. Pening. lepas tu kuat tido.. Momies suma mcm mn?.. ?

1 Balas

Kndgn da bpe mggu sis.. sllu smggu klu Naik 1kg doc suggest mnum air gula..huhu

4y ago

Alhamdulillah.. Kandungan dah masuk 12minggu. Belum minum air gula lg. Berat pun turun 2kg.. Alahan agak teruk