35 weeks pregnancy

Siapa sedang alami simptom yg sama mcm sy? Sukar utk tido mlm, kerap ke toilet buang air. Dah buang air, rasa nk buang lg huhu. Berdiri lama sikit dh rasa nak ke toilet. Sakit urat celah peha. Pedih hulu hati. Rasa sakit semua ni terubat bila memikirkan tak lama lagi si comey ni akan keluar🤩😍

11 Balas

Alhamdulillah, baby saya sekarang dah 3 bulan. Masa saya post ni Rupanya esoknya saya bersalin. Baby lahir pra matang 35 weeks. Skrg dh sihat, dh 5kg lbih😊