sakit perut

Sye dah 37w, sekarang ni kerap rasa nak buang air besar. Tapi bila pi toilet, x keluar pulak. Hmm Perut pun ada mengeras juga cuma kadang2 sye perasan mengeras, kadang2 tak. Ada sesiapa yg boleh bgthu cara nak lawas buang air besar ke.. Atau rase nak buang aie besar tp x buang air besar ni tanda2 nak bersalin

2 Balas

saya pn sama sis skrg dh 37week 3 hari...kerap rasa nak mmbuang..tpi bila pi toilet sikit sgt² lepas to tak ada..bawah perut pn ada rasa mengeras kejap je...apa maknanya ye..adakah bak berslin🤔🤔

Tanda tu sis. Salah satu tanda nak bersalin sakit mcm nak buang air besar

5y ago

Itulah. Kerap pula sampai x dpt tido sgt malam tadi.