Trimester pertama mmg normal ke kalau kita siang malam terasa sejuk? Dan tdo tidak suka kipas?

Siapa sama saya?

7 Balas

Hi mommy. Maaf mommy saya tidak ada pengalaman seperti itu. Trimester pertama saya cepat pening permulaan nya. Nak masak pun jika berdiri lama kadang kala rasa pening sangat. So memang memerlukan kipas untuk keadaan begitu. Mungkin ada mommy diluar sana boleh share jika ada pengalaman yang sama ✌🏻

saya masa 1 trimester mmg tak boleh kene kipas.. klw kene je auto rasa nak muntah😅 so malam bila tido kipas hala ke suami je. saya tak pakai kipas. rasa sejuk je. bila masuk 2 trimester. lain pula sekarang rasa. panas je manjang😂

3y ago

sis sama cm sy skrg panas n kdg malam mandi hehehe

sy pn mcm tu juga sejuk je sampai marah pasang aircond time 1st trimester. jgn fikir org, ikut badan sendiri. badan kita tau apa yg kita perlu. sy kelur rumah kene angin pn mlm tu naik suhu badan demam.

Badan sy suhu dia panas je... Tp bila check temperature ok , tak dmm.. Dia mmg hormon dia mcm tu kan.. Awal2 pregnancy... Kalau tido pakai kipas mcm biasa..

sebelum hamil sis macam tu ka? cuba la amik magnesium, kadang sebab kekurangan magnesium yang sebabkan rasa tak tahan dengan kesejukn tu

hi mommy. sy pun first trimester, kipas okay, cuma kena pakai stoking. kalau x de kipas sy bpeluh masyam bau tiak. 😂😂😂

sy trimester 1..memang xthan aircond..kipas boleh than lgi..rasa seram sjuk..mcm dmam..bila somi sentuh cek suhu normal ja.