Prolonged jaundice

Siapa prelonged jaundice, baby dah ambik darah dan air kencing. Result alp baby tinggi. Berapa range normal utk baby ya? Nanti dekat hospital tu dr akan buat apa? Mcm mana nak turunkan alp? Tolong sis, risau 😭

1 Balas

hai aida... dulu anak first sy prolonged, MIL saya ade mandikan dengan serbuk khas untuk kurngkan jaundice, beli dekat kedai sensei cina... try la tnya dkt kedai sensei, dorg ade jual serbuk mandian tu...