Jahitan melahirkan normal

Siapa pernah kat sini lahir normal dijahit ? Pastu jahitan tu dah ok tapi keluar isi kira macam tumbuh isi ?

9 Balas

Sy mula2 benang renggang sbb bnyk berjln masa ank masuk wad sbb kuning.. 2hari lps tu terlupa pulak berjahit.. Hurm naik kereta mcm org sihat.. Terbentas 3jahitan.. Suruh nurse tngkkan takut2 kene jahit balik.. Tpi nurse ckp okay je sbb isi dh tumbuh.. Dan nurse nasihatkan bnykkm mkn protein(dada ayam) n vitamin c (buah oren)Dan sapu gengigel.. Alhamdulillahhh tak smpai seminggu yg luka bentas tu baik.. Hihi.. Isi tumbuh tu nmpk selaput warna putih tak silap.. Jdi sis tumbuh isi atau bengkak?

4y ago

Oo alhamdulillah.. Most welcome...