Product lepas beraalin

Siapa pernah cuba minuman Femimax manjakani dan sireh. Jika pernah, sila komen..sesuai tak sewaktu berpantang dan sewaktu menyusu..terima kasih

1 Balas

Saya terpanggil untuk komen sebab manjakani dan sireh. Setakat ni saya guna produk yg ada bahan manjakani dan sireh untuk cucian shj, bukan untuk makan. Beli produk tu untuk cerahkan bahagian yg gelap/ kusam semasa hamil. Bila ada keputihan, saya stop guna sebagai cucian. Pernah dengar orang makan daun sireh boleh buatkan kanser mulut, untuk minuman saya tak pasti.