Review for Mamadil product

hi.. siapa pernah consume susu rizki by mamadil.. is it ok for early pregnancy?

1 Balas

Saya tak berani minum susu kambing dah during early pregnancy sebab orang kata panas. Dulu saya tak percaya so saya minum je susu kambing during early pregnancy and saya keguguran waktu tu 😭 Samada itu sebabnya atau tidak, saya tetap elakkan susu kambing during early pregnancy as there are plenty of milk out there. Saya cadangkan minum fresh milk farm fresh kepala botol dia oren tu. Sedap pun sedap. 🤗 Tambahan lagi, mamadil macam overpriced je. Pendapat saya saja ya. 😇