susu mamadil

Salam. Nk tye sesape ade amalkan susu rizqi mamadil ? Ok kah utk ibu mngandung?

1 Balas

Better minum freshmilk je sis dkt mall. Dripd beli susu merapu2 dkt kdai jamu or online tu tk thu kndungan gula dia. Sllu nye iklan jee melebih2. Sme jugak mcm produk2 skincare yg jual local produk ni yg tk menjamin apa2. Last2 padan muka tanggung sndiri muke breakout sejak tu boikot trus produk local yg iklan je melebih😅 founder hidup senang lena kayaa hasil menipu pngguna! so cari lah produk yg selamat yee jadi la pengguna bijak dh 2020..