Susu Mamadil

Assalamualaikum wbt dan hai. Nak tanya ibu-ibu yang ada pengalaman consume susu Mamadil, susu nih boleh menyebabkan berat naik mendadak ke ? Dan, memang susu nih sesuai ke untuk ibu mengandung ? Terima kasih.

2 Balas

Waalaikumsalam, maaf tak pernah dengar. Cuba semak kandungan gula pada label ingredients. Selain susu, cuba semak semula pemakanan awak macam mana. Susu bukan satu2 nya faktor kenaikan berat badan. Dan ibu mengandung boleh minum semua jenis susu sebab kita nakkan sumber kalsium tersebut. Pengambilan susu pula, 2 gelas sehari.

waalaikumusalam ...haritu ada prgi jmpa pakai pmakanan ..untuk mommy² yang gdm in pregnancy xdigalakkan susu mamadil ni .. susu fresh shj seeloknya .. anmun ke apa selain dari tu pun xboleh .. bnyk jgk brand doc list hritu