Susu Rizqi Mamadil

Ada tak yg pernah minum susu rizqi mamadil ni??

Susu Rizqi Mamadil
13 Balas

saya minum susu ni sejak kndgn 6 bln smpai skrg dh melahirkan ank first.. alhamdulillah susu bdn dari mlm pertama melahirkn dah keluar dan kuning bayi smakin turun hnya dgn breastfeeding.. rambut saya pn tak gugur sepanjang brpantang ni dan kulit bersih je. boleh cuba 👍🏻

2y ago

anak saya lahir 3.1kg week 39 .. lahir normal alhamdulillah sihat smuanya☺️

Saya mmg minum susu rizqi ni sebelum pregnant lgi..so far mmg ok cuma mase 1st trim x boleh nak minum susu lgsung..so saya stop kejap , masuk 2nd trim stat minum balik mcm biasa..alhamdulillah ok, kulit pn tak kering

5y ago

Rm berpa ni sis?

sy minum susu ni..tapi perisa coklat la....mmg elok..kulit x kering n sembelit pn x der.. sy consume dri awal pregnant ..now dah 20 weeks...hb pn cantik je..

5y ago

ad org ckp gula tinggi...tapi sy sdri mmg x minum air manis selain minum susu mamadil ni je..sy mmg byk minum air masak..Ritu Masa sy kna minum air gula..sebelum 4.1 slpas 2jam 5.1 ja...

Saya pernah minum utk baby sy sbb baby eczema. Mmg kurang eczema bby sy. Tp susu ni sedap sgt. Cuma harga die agak mahal skit. Try la consume 😘

5y ago

Klu beli satu kotak je harga dia rm79..cuba tgk yg combo, murah skit

sy mnm susu ni perisa strawberry..beli kt farmasi je.. mcm aiskrim.. best lh utk sy yg x minum sgt susu..

Wahhh....d mana ada jual ni ar...mcn best jer Sy xsuka la smbelit ni😥

5y ago

Sis cari kat fb page susu rizqi

sedap sgt susu mamadil rizqi nih rase mcm aiskrim🍦

kat mana ya nak dapatkan susu ni?

Manaa boleh dapatkn susu nih erk??

5y ago

Tq awk

sy baru nk try..harap ok