Jus Mamariam

Siapa pernah consume jus mamariam. Boleh share feedback tak?

19 Balas

Alhamdulilah jus mamariam mmg baik dan bagus sgt . Sy amalkan alahan pun dah berkurangan dan ada tenaga sikit.

5y ago

Alhamdulillah sis.. Jus MaMariam ialah makanan tambahan ibu hamil yang lengkap, sedap dan selamat. Untuk maklumat lanjut, boleh click link di bawah http://www.wasap.my/60137007067/NAKINFOJUSMM

Morning sickness ade kurang ckit, btenaga klu minum jus ni. Sentiasa cergas 😊

kalau minum jus mamariam tu boleh kurangkan muntah muntah tak?😭

5y ago

InsyaAllah boleh sis... Jus MaMariam ialah makanan tambahan ibu hamil yang lengkap, sedap dan selamat. Untuk maklumat lanjut, boleh click link di bawah http://www.wasap.my/60137007067/NAKINFOJUSMM

Ramai orang tanya pasal ni. Cuba search mamariam kat app ni. Sbb ramai sgt tanya.

5y ago

Alright thanks sis.

Alhamdulillah sy dr awl preg smpi skg masih amalkan jus mamariam..

Sy consume jus ni. Elok sgt. Hb cantik

klu ada GDM boleh consume ke sis

Kat mana nak beli ya

5y ago

Oh ok tq

Tak pernah...