Mcm mana nak tahu kita hamil atau tk, last haid 24/8 bulan ni tk turun lagi tpi kitaran haid sya OK

2 Balas

Sepatutnya haid turun 25/9 ni tpi pagi tdi saja nak test buat pregnancy test tu results dia negatif.. 😔Haid tak turun lagi sya confuse hamil atau tak, sbb mggu lepas badan rasa mcm panas nk demam, ni skrang kadang rasa mual tpi tk muntah. Terima kasih yg sudi share saya kawin tahun 2019 bulan 6,baru setahun 3 bulan kawin ramai dah duk tnya bila nak ada ank, saya sedih Dan down bila org selalu tnya mcm tuu..

nak tau hamil memang kena cek upt. try lepas seminggu lewat priod. kalau x nmpak, try cek seminggu lepas tu lagi. kalau kitaran period ok, seminggu tu in sha Allah boleh nmpak dah. moga ade rezeki.

4y ago

Terima kasih doakan sya dn suami moga ada rezeki buat kami..