Nak tanya ..

siapa pernah ada pengalaman bawa bayi 5 bln kebawah pegi mana2 majlis contoh kawin . utk bayi yg df , mcm mana ibu2 buat . mksud sy nk susukan bdn kat public ? yg sy tau guna kain khas cover utk bf kan .. atau cuba share mcm mana sbb sy frst time ..

18 Balas

sy biasa susukn je kat mne"...cari tmpt kurg org, hala ke tmpt kurg org, then tutup ngn tudung...suh suami duk blkg cover baju tkut terselak...mcm tu je...sbb sy x pndai nk mnyusu smbil pkai nursing cover...