Antibiotic 2nd Trimester

Hi. Siapa penah makan antibiotic time pregnant..

3 Balas

Prnh.sbb sakit gigi pastu infection kat telinga.klu doc prescribe boleh je mkn.

5y ago

Klu beli kat farmasi tanya btl² dgn pharmasict bukan cashier tu,karang dia bagi je kita minta sbb bbayar kan.klu boleh minta rujukan doc dlu klu nak beli apa2 kat farmasi.

Pernh dua kli sb doc bg..Kes kncing kotor dan tme fasa kdua preggy

5y ago

lupa dh sb dh lma...Sye dh bersaLin hehe..Bln 3 doc bg mkn smpai hbis lau antibiotik nie dlm smngu xslp hbiskn...Klu sis ade allergik kne gtau blik doc...

Pernah sbb demam teruk.. xde mslh pn..

5y ago

Kalau doc sendiri yg prescribed, xperlu risau melainkan sis ada allergy. Lgpn diorg lebih tahu ttg ubat mana yg boleh dimakan..