Baju Basahan Anda Di Rumah

Hello hello! Siapa peminat baju kelawar angkat tangan! Min kalau duduk rumah memang baju kelawar lah pilihan sehari-hari. Mommies macam mana pula?

Baju Basahan Anda Di Rumah
72 Balas

Kelawar!! Anak nangis anak gaduh laju je sampai sebab boleh terbang 🤣🤣🤣 lepas tu tetas dekat ketiak tu bagi besar senang nak menyusu🤣🤣🤣

Dlu pakai, skrg dua2 x pakai... sbb anak bf.. lpastu klu pkai kain batik ssh nak berlari pantas.. so klu dkat rumah pkai sluar n T-shirt long sleeve..

Baju kelawar. Sy pn jual. Mmg duk pakai tu je kat umah. Selesa yakmat. Kain batik tu kang, melondeh pulak

kalu ikut kan suka pkai bju klwar..tp xngam ng mata cikabe.. dia xsuka.. so pkai la baju & kain batik..

Pakai seluar n teeshirt. Tak sbr nak hbs bf pstu pakai baju kelawar je senang nak selak pergi tnds haha

dua2 x selesa!! time pantang pn pakai sbb terpaksa n pakai time siang je..sbb pantang umh mil..

Saya selalu pakai T-shirt Dgn seluar..jarang pakai baju kelawar & Kain batik..😄😄

Lepas beranak kain batek hahaha.. sebab sennag lgpun bersalin ceaser snang selak2 luka

lagi selesa pkai baju kelawar..x suka pkai kain batik sbb x reti nk ikat😅

baju kelawar sedap. nak berlubang pun makin sedap boleh jadi fentilasi😁