26 week ,

Siapa orang klang dekat sini ? Klinik mana yang nak scan baby Buat detail scan ?

7 Balas

Saya buat di poliklinik ken rimba.. puas hati.. doktor perempuan.. detail scan rm110.. kalau buat detail scan + 4D5D harga rm150.. doktor terang semua satu persatu..

4y ago

Ha ah kne buat appointment.. call je no klinik ni.. 0 17-622 6275 .. nanti staff nurse bagi masa nak book jam berapa..

Poliklinik ken rimba puas hati dan berbaloi. Call utk buat appoinment.😊😊

4y ago

Bagi saya ok sis. Wasap staff amd diorg akan bagi detail price for each pakej.

Klinik sugeri damai . Xperlu oppoiment dtg je . Harga pun okay murah .

Poliklinik ken rimba..kne appoiment dulu nk scan detail

sy buat dkt sonobee murah pun murah awk...kne booking online

Poliklinik ken rimba

Klinik siti meru

4y ago

Sy pn pegi klinik siti tp cawangan banting..doctor sgt2 baik..sy dtg nk scan gender je tp die buat free details scan.. alhamdulillah