📣 BERITA GEMBIRA Untuk Mommies! Designer Diaper dari Applecrumby Untuk 3 Pemenang!

🙋🏻‍♀️ Siapa nak menang Designer Diaper dari Applecrumby? Haa, jangan lepaskan peluang anda! Nak menang senang je, klik di sini dan ikut sahaja langkah-langkah yang telah ditetapkan: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-designer-diaper-dari-applecrumby/1688?lng=en

📣 BERITA GEMBIRA Untuk Mommies! Designer Diaper dari Applecrumby Untuk 3 Pemenang!
109 Balas

Saya nak menang Designer Diaper dari Applecrumby kerana saya sering mendengar feedback yang bagus dan positif daripada jenama ini tetapi masih belum berpeluang untuk mencubanya kepada bayi saya. Saya percaya diaper Applecrumby sangat sesuai untuk bayi saya, diaper hang berkualiti tinggi, 100% bebas klorin, lembut, kadar penyerapan yang pantas, tidak mudah bocor daan banyak lagi! ❤️ Semoga ada rezeki untuk anak saya terpilih sebagai pemenang. Terima kasih TheAsianParent untuk peluang ini 💗🥰