Jom Menang baucer untuk buka puasa bersama-sama!

Siapa nak menang baucer buka puasa bersama-sama dan produk dari Herlia? Kami nak cari 5 orang pemenang bertuah dan anda mungkin salah seorang daripadanya! Jom, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-baucer-untuk-buka-puasa-bersama-sama/1851?lng=my

92 Balas

Perbezaan Gambar pertama dan gambar kedua ialah.... Gambar pertama -Ada Bulan Sabit di langit -Ada 1 Lampu gantung -Ada 4 Botol Herlia Naturals Ginger Vita -Baju lelaki kedua dari kanan berwarna Jingga -lelaki berbaju biru sedang memegang piring berisi coklat Perbezaan Gambar kedua -Tak ada Bulan Sabit di langit - Ada 2 lampu gantung -Ada 3 Botol Herlia Naturals Ginger Vita -Lelaki kedua dari kanan Berbaju Light Olive green - lelaki berbaju biru memegang piring bukan berisi coklat