Siapa yang selalu moody, anda atau pasangan anda?

Select multiple options
Pasangan saya
Saya

809 respon

8 Balas

pasangan saya! kalo boleh saya sedaya upaya x tunjuk moody saya. pendam sorang2. sbb kalo tunjuk pun, bukan nya btambah baik. lagi btambah teruk, suami akan tunjuk moody dia plak.

saya moody sb laki sy bz maen fon bile tegur sikit mula menyampuk org ckp , lps tu nk suh jga ank nk rehat dy tido soooooooo. thats y sy moody .

suami sya akan moody klw sya moody....sya trpaksa pujuk diri sendiri klw x nti dia yg akan merajuk..lg letih sya kene pujuk pulak😅

saya moody sbb saya ketua kekuarga, bekerja, balik rumah buat semua kerja rumah pula. penat sangat. uruskan anak lagi

Depends on situation

saya lah...

saya