Siapakah yang selalu memikat pasangan untuk memulakan bersama dahulu?
Voice your Opinion
Saya
Pasangan saya

2446 respon

15 Balas

Act, bnd blaku spontan.. Xperlu nk ajak utk bersama.. Sbb sy mang dh gtw awal2 mang sy xsuke di mntk2.. Cm murahan.. Nk je bia blaku dgn sndry tnpa diminta.. Sbb sy mang sntiasa ready.. Kcuali period laa kn.. If period pn bole je i nk puaskan suami.. Byk cara kn..

idk, husband kot. sbb offer transport to dinner company skali mula2. sis suam2 suku je. play safe katakan #TAPxKISSmineral

usually he just waiting for green light from me 😅 #TAPXTanamera

hubby and malu2 kucing..

Pasangan #TAPsupermoms

Pasangan #TAPSupermoms

psgn.. #TAPSupermoms

#TAPxTanamera

malu malu

pasangan