Baby gerak

Siapa macam sy jugak? Punya laaa nak rasa baby tendang², baring letak tangan kt perut tepuk² sikit mesti baby balas tendangan.. rasa xkuat pon halus je, rasa geli² je. Happy tu bukan main ye 😅😅 btw sy br nk masuk 18weeks

2 Balas

sya pon sllu tepuk2 pelahan nk suruh baby gerak..kdg2 tu cuba bckap dgn baby pujuk dia gerak..xp bila letak tgan nk rasa baby gerak terus baby diam..elok agkt ja tgan mcm party baby buat dlm perut😅bila makan sllu jugak gerak mgkin happy kot..btw sya bru 23weeks🥰

saya pun hehe. saya 22w+ dia aktif tendang kalau saya tepuk tepuk perut sikit. kadang bagi suami rasa. kdng sehari dia aktif. kalau saya buat kerja rumah dia diam je. tidur kot haha.

3y ago

hehehe kan.. selagi xrasa pksa g minum air² sejuk pastu rsa laaa geli²