Kira tendangan baby

Hi mommies. Saya dah 31week. Tapi susah yer nak rasa baby kick. Perut tebal sgt agaknya. Baby tendang rasa slow. Ada cara ke nak bagi mudah rasa tendangan baby? Kadang sy tak perasan pun baby tendang ke tak? Dah baring duduk berdiri. Sama je. Stress plak rasa 😂

2 Balas

Sy plk sng je nk rasa cuma xingt brpe2 kick…bila dh busy xingt dh kick yg ke berapa…sy cuma makesure akn ada gerakan je tiap sejam..wktu siap tndgn tu sy agak2 je..nk mudah rse cuba mengiring ke kiri..

2w ago

Sama lah duk agak2 baby tendang dan pastikan sejam sekali ada gerak walaupun halus2. Huhu