Kenapa ibu lebih garang dari ayah?

Select multiple options
Sebab ibu buat semua benda
Sebab ayah memang tenang
Ye ke, tak betul la ni

702 respon

7 Balas

as for me, I tak garang tapi tegas. I akan make sure rutin dia berjadual. bila time Mandi, makan, minum susu, main, and paling penting waktu nap/tidur. taknak la jd garang sampai anak takut. while my husb banyak bagi kelonggaran utk anak 😂 garang garang nak pergi manaaaaa ahahaha

garang tu atas personaliti masing2, baik ibu atau ayah siapa2 pun boleh jadi garang.. kadang2 sebabkan kerjaya tertentu boleh jugak buatkan seseorang tu jadi garang, atau mungkin terbawa2 cara didikan mak ayah sebelum ni

Hari² ibu yang menghadap anak, mana tak jadi garang. Dah tahu perangai anak macam mana

sebab ibu lebih banyak masa bersama anak-anak.

Belum berpengalaman lagi..

ibu yg hari2 ngadap anak

tak semestinya