Due date 31/01/2020

Hai smua... ade tak tarikh due sme ngn saya... tp smpi skrg msih blom ade tnda2 lg.... anak first mmg lmbt kluar ker... kadang saya rase mcm risau sikit... hari2 ckp ngn baby supaye kluar awal....

3 Balas

Sme due date ngn sy tp ank ke5 xbersalin lg perut kerap mgeras jerk hari2 pujuk baby dn buat senaman masih xnk kluar jgk risau pun ada nie besok kena g kk jumpa doktor dahh untuk serah diri dahh tkut jgk nie kena induce ..

Jgn risau.. tenang je.. sy post date 4 hari.. patutnya 8/1.. tp keluar 11/1.. tu pun 3 hari bukaan 2cm je tp kontraksi da ad.. cuma jalan x buka2.. ibu2 preggy ni kena tenang2.. semoga dipermudahkan urusannya ye 🤗

Takpee. Mama jgn stress2 tau. Bykkan doa