sila share

siapa sni sma due ngn sy 2/9…ada tak ibu2 yg lahirkan anak awal dari tarikh due bole share berapa hari awal dri due tu? #firstmom #ingintahu

18 Balas

20 hari, lebih kurang 3 minggu awal. Lahir alhamdulillah 37w1d selepas induced 2x. Sebab air ketuban sikit and darah tinggi. Risau gak sebab mase warded still 36w6d takut tak cukup bulan kena tahan NICU. Alhamdulillah semua dipermudahkan 🤲🏼

ank first dulu due 12/11 baby keluar awal 2/10. 34w dh keluar. alhamdulillah sihat tahun ni nk masuk 3 tahun dh. kalini harap sgt baby cukup bulan at least 37w. jgn keluar awal nnt xdpt duduk dgn baby sbb baby duduk NICU/scn

2y ago

prgnnt sekarang ni bru nk masuk 31w. xdak punca jugak tetiba ja pecah air ketuban

Due sy 5/9 tp doc ckap 38minggu kene beranak dah sbb sy ad kencing manis. GDM ON DIET☺ Harap2 xkene paksa lah, sbb org ckp beranak paksa ni sakit.

Sy first bby lahir sehari slepas due,,ank kedua awal 3hari,yg ketiga lupa😂😂😂ni tgah preggy ank keempat kandungan ke6😅

sy edd 10.9, tak tahulh awal ke lmbt ke atau on edd juga 😂.. sbb ank2 mmg bersalin ikut edd..

due anak sulung 2/10 baby keluar on that day due kali ni 3/9 harap² bersalin ikut edd la

trima ksi sis2 ku smua atas prkongsianny smoga urusan kita d permudhkn aamiin😘

due sy kalini 5/9..tp ank2 sebelum ni smua lahir sebelum due, 38weeks

Anak first awal 2 minggu. Anak second ni tktau lahh 😆

sy due 1/9 .. moga kita semua Dipermudah urusan bersalin nya