Czer

Siapa kt sini mommy yg czer?? Ada ketulan kt atas luka czer tu apa ye??

8 Balas

Ketulan mean cam mane.. Macam air ke dlm ketulan tu.. Saya pun ade jugak dulu tapi xde atas luka. Doctor kata itu kesan yg mula² lepas bersalin Buka plaster tu.. Melekat kan..so buka plaster je bole jadi cam tu.. Tapi pape tanya doc dulu..

4y ago

Bukan betul2 atas luka.. Garisan bedah tu, tp kat perut.. Kira atas Garisan tu😂 Kalau kesan buka plaster tu saya pun ada.. 😂

Sy 3x czer.. Bt msa skrg xda ketulan, slalunya nurse yg dtg mlawat akan check dan tekan area tu.. Klo rsa sakit berlanjutan tu xnormal rsanya..

Sakit x ketulan tu? Klu sis wory try g klnik pakar wanita chck..jika ianya tidak memudaratkn alhamdulillah jnji kita dh g chck n tw apa.mslhnya

Hi boleh saya tahu latest update ? Still ada ketulan ke atas luka czer awak ? Saya pun ada tapi bahagian kanan je , risau jugak kalau tak surut .

11mo ago

Hi, boleh saya tahu apa jadi pd ketulan tu ? Sebab saya pun ada jugak sekarang ni. Sama macam sis.

Kira ketulan kat perut bahagian bawah tu kan sis? Saya rasa uterus sis sebab saya pun mcm tu juga doc tekan2 uterus saya lambat kecut

3y ago

Assalamualaikum sis. Bpe lama ya rahim sis kecut. Sebab saya pun ukuran rahum masih tinggi misi kata. Sekarang masih dalam pantang. Risau

Klu bengkak beserta sakit biasanya hematoma..bahaya yunk..kna rujuk dgn doktor..

Ketulan tu parut ke cam bengkak sis..refer doc kalau x pasti

Ketulan cm ne tu sis?parut ke?

4y ago

Xtau nk explain mcm mana.. 😂Benjol kat perut belah kiri