Czer

Hello mommy.. Ada x siapa2 yg bsalin czer kt sne? N luka tu ada kluar ccair cmpur drh.. Normal x?

7 Balas

Sy pnh brsalin czer last year.. so far xde alami mcm sis alami..better sis g jmpe doc.. tkut ada nanah ke ada jangkitan kuman pd luka..jgn bia2 kan k..mg cpt smbuh..aamiin

Xnormal.. Kna p jmpa doktor.. Pastikan tmpt luka tu sentiasa lerinh, bersih. Sapu alcohol swab lps mandi.. Keringkan dgn kipas or dryer

Semoga dipermudahkan urusan dan dikurniakan kesembuhan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Baik sis pg hosp tk normal tu.. Tkut luka tbka blik..

Hi sis boleh update mcm mana luka sis tu? Dah okay?

Tak normal. Pegi spital segera elak kene jangkitan

Prgi hospital check