Bersalin czer

ada tak sesape kt sini yg bersalin czer? dh abis pantang, tiba2 rasa gam kt luka czer ada di luar luka tu...normal ker?

2 Balas

kalau ms bersalin dlu puan czer jnis doc gam shj bukan jahit..better puan g klnik pakar sakit puan tuk chck keadaan luka tu kembali..mcm sy dlu czer tp jahit..mcm mmbr sy dia gam shj katanya..pape puan try rujuk pd doc yg pakar ok.dan jgn buat aktiviti yg lasak2 sbb bersalin czer ni luka nya amik ms nk recover...mg cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya .aamiin

gam dia macam mana ? sy pulak tgok luka macam gam tapi bila dah baik baru tau ada benang kiri kanan.. mungkin benang jahit belah dalam tapi entah laa