Due date 10/2020

Siapa kat sini yg due date dy bln 10?? Dah prepare hosp bag x?

73 Balas

Saya 9/10..baju baby dah pack,baju ibu je blum..nak topup sikit2 je lagi

saya 🙋due date 3/10/2020. barang baby dah siap. barang mommy je yang belum. 😅

4y ago

alhamdulillah sis. dah selamat bersalin 29/9/2020 😃

🙋🏻‍♀️ Oct 1st 2020. Bag hospital all packed & ready dlm kereta

Saya 1/10☺️..... alhamdulillah dah prepare semua tunggu masa ja...

4y ago

Warhh.. Well prepared.. Dah blh ready utk mental n fizikal pulak nih... 👏👏😍

15/10..dh prepare..bby first..n gdm..kata org 38week dh kena serah diri..

In sha Allah 5.10.2020. Alhamdulillah, beg semua dah prepare dlm kereta

barang beli tak habis lg 🤭🤭 tunggu bulan 9 baru setel semua

17/10..dah prepare dah. Tp mcm xsmpai je due ni. Tnda2 dh mcm makin dkt hihi

4y ago

Hrp2 dipermudhkn amin

25/10 tinggal bag mama nya belum lengkap sikit..bag baby daa siap😊

28/10..brg Baby dah siap pack..tinggal brg mama je blum..huhu