Hi mommies ?

Siapa kat sini yg asyik mengantuk? Masya Allah tak bole handle dia punya rasa nak terus lelap atas meja padahal tgh keje ???

26 Balas

Sy pon baru 4minggu tapi asik rasa mngantuk je..lps tu slera mkn bkn main lagi .. lps mkn mngantuk ..pastu bngun tdur lapar lagi ..asik nak ulang2 bnda sama .. mcm mna nak kawal xtahu laa

Sama mengantuk sangat. Kadang boleh tidur dari pagi sampai jam 3 petang. Laki nak balik baru niat masak. Kalau tak memang sambung tidur balik. 😂

saya mase 3 bulan..asyik tdo je.. tapi dah masuk 5 bulan lebih ni, x berenti buat keje pulak..adoii..sampai x reti nak rehat

Samalaa...kadang2 tu depan PC pun boleh terlelap...😂😂mmg Tak dapat nak control dah...

haha..same here..ngantuk tu mmg xleh nk bwk bincang smpai husband pn tegur asyik tdo je 😂😂

5y ago

Takpe ajak husband tido sekali haha

Sama sis..asyik tdoo ja nii..blik kja trus xley buat kja lain..tdo ja..cuti pon tdo ja

5y ago

Takpe kita rehat selagi bole, mungkin ni utk persediaan akan datang agaknye hehe

Sy pun..dpt bantal terus ngantuk takleh bincang.. Siang dh tido malam ngntuk awal jugak😂

5y ago

Tuhan nak kasi kita berehat tu, badan dah bekerja banyak hehe

Betul tu saya baru 4 minggu 3 hari tapi dia punya mengantuk x boleh bwk bincang

Samaa. Saya 16w ni menjadi2 pulak mengantuk dia. Asal petang lepas asar je, layu mata.

5y ago

Kannnn, kadang rasa mcm pemalas. Tp mmg mengantuk kan, badan dah bekerja kuat agaknye huhu

Saya!!! Hahaha baca proposal pon tido bos pon x kejut sbb dia tau sy pregnant 😂

5y ago

Wahhhh seronoknya! Baguslah ada bos yg memahami 👍