Mengantuk Sepanjang Hari

Macam mana nak handle mengantuk sangat time mengandung ni ye.. Tidur lama pon asyik ngantuknlagi.. Dah 5 bulan ni makin mengantuk tak kira masa.. ???

2 Balas

Sy pun asyik mengantuk je. Slah 1 langkah x nk bg tdo pg2 kluar rmah tngk2 pokok bunga. Jgn amalkan sangat tdo nnti ssh jln nk buka. Sy ank sulong asyik tdo je... Tdo pg pkul 2 3 ptng br bngun. Langsung kna pksa sebab lebih hari..

4y ago

Tulahhh.. Xde kje tdo je laaaa

Sis bekerja ke?pregnant yg ke berapa ye?

4y ago

Aah.. Kerja mengadap komputer, mengarang ayat dan kira nombor.. So mesti boleh bayangkan😂😂 baby ke3...