Jus Mamariam

Siapa kat sini ada experience minum jus mamariam? Okay ke?

11 Balas

Alhamdulillah ok sgt..sy dr mula ikhtiar nk hamil smpai skrg da 13wk xpernah missed minum jus ni..habis je trus topup beli lg..alhamdulillah sesuai sgt dgn sy..sbb pegnen sblm ni anemia..hb low..pegnen skrg ni hb sgt cantik..mula2 bkak buku itu ari 13.9..xpernah2 hb cntik mcm tu..hihi..alhamdulillah..dgn asbab jus ni jgk

Saya pernah minum tapi hb sama je lepas tu urine detect ada gula. Doktor suruh stop, so saya pun stop. Siapa yang ada kencing manis tu better elakkan la. Sebab kalau detect gula tiap kali checkup, bahaya. Takut ada kencing manis pulak. Saya nasib baik la sekali check up tu je detect ada gula dalam urine

Sy.. Alhmdulillah dri awl ngndung smpai skrg sy amalkn.. Hb okey. Xpnh down mlainkn sy xmnum bbrpa hari bru hb ttbe down.. Lpas mnum okey blik.. Xpnh bwah pd 10

Alhamdulillah okay. Saya ada keputihan n better jugak la. Before minum ada kencing kotor. After minum setiap kali check up semua okay je. Alhamdulillah. 😊

3y ago

Berapa harga sebotol sis jus tu

Sy baru 2 minggu minum tapi xnaik lagi..mungkin baru lagi..nak tunggu 11 aribulan ni cek harap naiklah..sebab hb asyik bawah 10 je ni..

Saya minum..ok sgt..hb saya xprnh kurang..skrg ni dh 33weeks hb saya 13.. alhamdulillah ok..minum air gula pun result ok...

4y ago

sis amalkan jus mamariam sis perlu makan lagi ke ubat² vitamin dan tambah darah yg doc bagi ?

Saya. Okay je. Bantu utk naikkkan hb. Tiap kali nak pegi klinik checkup, malam tu minum jus confirm hb atas border line

5y ago

Bergantung pd keadaan. Kalau rendah sgt mgkin kena minum air gula. Dulu sy sekali je minum sbb hb rendah n dlm masa yg sama berat naik mendadak. Takut ada kencing manis. Selepas tu takde dah minum lg.

Okay sgt jus mamariam tu...sdp..bila check kk hb tk penah kurang..hehe

Sy minum jus tu, best sgt... HB elok je tiap kali cek klinik. Alhamdulillah

takde hasil haha sy smpai skrg tak abis kn lg .