Cucuk Dexa

Siapa ibu-ibu sini pernah kena cucuk dexa. Boleh cerita pengalaman cucuk dexa tu? Macam mana rasa dia? Sakit tak?

36 Balas

Sakit. 1st jab buat dekat klinik pakar hospital. Sakit nak matiiiii🤣🤣🤣 sakit dia tu dtg sikit2 tau, smpi je pintu klinik air mata dah berjurai2. Mlmnya pulak sakit pinggang patah 2 mcm nak beranak. 2nd jab sambung buat dekat kk, nurse cucukkan very slow. Dia kata yg smlm tu cucuk laju sgt sbb tu sakit. Ubat tu pekat. Nurse kk tu cucuk alhamdulillah tak rasa apa. Best 👍😁