Cucuk Dexa

Siapa ibu-ibu sini pernah kena cucuk dexa. Boleh cerita pengalaman cucuk dexa tu? Macam mana rasa dia? Sakit tak?

36 Balas

Cucuk dexa mmg sakit..time ubat tu nk msuk je..lps tu ok je di cucuk di punggung sbb dekat dgn paru2 bby sbb tu dicucuk di situ..jgn lh manakut2kan org lain mmg lh pengalaman stiap org bbeza..sy ad pengalaman kene cucuk dexa sbb bby twin.. utk matangkan paru2..sbb lahir awl..

3mo ago

cucuk dexa dose dua dkt punggung mommy ada rsa nak teberanak takk sakit dia? i baru cucuk dexa dose dua pkl 10 mlm pkl 1pagi ni rsa contraction pulakkk sakit sangat smpai tak dpt tido dgn jalan dhla baru 25weeks 4dayy😭😭