Obimin

Siapa ibu-ibu dalam ni ada masalah sukar buang air besar & najis berwarna hitam sepanjang consume obimin? Ada tips tak nk mudahkan masalah buang air besar tu? Makan buah byk sudah, minum air byk pun sudah. Terima kasih

1 Balas

Awal2 prgnt saya susah nak membuang tapi bukan sembelit. Cuma xde rasa nak buang pon. Tp msok trimister kedua makin ok tiap hari buang. Tapi mmg najis warna hitam. tanda ubat resap elok dalam badan. Try bnyak minom susu juga.