Najis berwarna gelap

Salam ibu hamil semua. Sepanjang mengandung, najis kita akan tukar berwarna gelap/hitam. Dan ni kerana zat besi tak diserap sepenuhnya dalam badan. Saya perlukan tips dari semua. Terima kasih #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

ada penah baca 1st artiket every morning dr apps ni juga katanya kalo preggy & najis warna gelap dsebabkan pengambilan ubat tmbh darah yg kita ambl setiap hari. so xperlu risau semua tu. . sy masa² dah 20w+ pn pelik knapa warna gelap cuma xsempat nak buat research apa², bila keluar artikel tu baru rasa lega & paham

7mo ago

Alhamdulillah terima kasih ibu

Salah tu. najis gelap sebab menunjukkan zat besi diserap dan berkesan dalam badan

7mo ago

Oh okay. Lega saya baca. Mmg before ni makan zinc and obimin, najis gelap. Skrg tukar ke iberet pula sbb hb maintain low

Normal moms

7mo ago

Terima kasih mum