new obimin

before this consume zincofer jaa, tpi haritu checkup stock zincofer dkt klinik desa habis jadi misi gantikan dgn new obimin. normal ke kalau consume obimin bila buang air besar najis berwarna seakan atau nkdekat hitam 😅 #firstmom #33weeks4days

3 Balas

semua ubat iron (zincofer, obimin, maltofer, iberet & ferrous) yg kita ambik bila membuang najis akan berwarna gelap awak. tanda ubat diserap dgn baik

2y ago

most wc🥰

tu maknanya ubat tu mujarab lah puan kalau taik bertukar kehitaman ..

yer. normal je