DUE DATE 8 JUN 2023

Siapa sini geng Jun mcm sy?? Sy anak ke 5.. Uolls??

40 Balas

sye kandungan ke 9 ank no 7,,,due 6/6 tapi skrg da standby awal bile2 mse jea bby nak kuar,jln still buka 1cm da smggu,,,arap ckup lar bulan die kuar,2/5 jmpe pkr repeat air ktuban n brt bby,harap ok,klau x ok kne pksa brsalin time 35 week or 36 week,,,

due 24/6 anak kedua . yg sulung dh ppuan . scan semalam nnpak bibird , harap keluar nnti mmg boy la . dpt sepasang .. tak sabar pulak 🤭

sy pun june 2023..5 jun 2023,ank yg ketiga..doakan moga sy dipermudahkan segala urusan ye..🤲🤲🤲

due date 29/6 ank ke4 hrp2 bby kluar awal. 3org ank smua nya overdue tpi normal brsalin xde kna pksa..

Sama due la kita.. Anak ke3.. semoga dipermudahkan segala urusan kita semua.. Aamiinn

sy pn ank no5.. due 3/6.. tp sy ada gdm so kena serah diri awal..

12mo ago

𝒂𝒍𝒉𝒂𝒎𝒅𝒖𝒍𝒊𝒍𝒍𝒂𝒉.. 𝒔𝒚 𝒅𝒂 𝒔𝒆𝒍𝒂𝒎𝒂𝒕 𝒃𝒆𝒓𝒔𝒂𝒍𝒊𝒏 𝒃𝒂𝒃𝒚 𝒈𝒊𝒓𝒍 20/5/2023 🥰

wahh sama lah kita edd 8 jun 2023.. hahhaahaha sy baru anak sulung huhuhuhuhu

5 jun 2023..semoga allah permudahkn urusan kita smua aminnnnn ya rob

1y ago

sama due date ngn sy,anak pertama..takut smua dh mai kt otak haha

anak kedua 30/6 semoga di permudahkan urusan kita semua nanti💝

saya due 2/6 anak no 5.. tp kena serah diri awal 21/5 sbb ada fibroid..