Pertanyaan

Siapa dkt sni mkn ubat zincofer ubat tmbh darah ... ubat zincofer klinik kerajaan bgi ke atau kne beli sendiri dkt farmasi .... sebab tdi doc suruh sy tukar ubat zincofer tpi sy kne beli sendiri plk dkt farmasi ....

18 Balas

Sllu klau kena beli sndri mksudnya stok kt frmasi kk habis 😊

Saya asl lpas mkn ubat tu trus nk tmuntah..mgkin x ngam

5y ago

Tq2..nti saya try..

Yg wrna merah tu ke? Awk xde muntah2 lepas mkn ubt tu?

5y ago

Biasanya ubt tu klinik bg free je.. Yg wrna merah.. Sy stngah jam lepas telan ubat tu cnfm akan rasa loya n muntah merah. Kluar balik ubt dh mkn tu.. Bila dh muntah rsa ubat tu lg meloya kan... 😖😖😖

sy kk bgi free je..klu beli pon rm6 xmahal..

Tgk stok...tp ada klinik yg bg tu...

Sy mkn zincofer. Klinik yg bagi.

klinik kerajaan bagi...

Saya hari tu kk bagi