First Pregnancy, Alahan Teruk

Hi, siapa dkt sini sama mcm sy.. Alahan teruk... Mcm sy allergies and asthma... X boleh langsung kene apa2 yg allergies... Terus tangkap flu and asthma and rashes... MC tu x terkira dah... Rasa agak down... Tgk org lain pregnant relax je.. Kita teruk sgt... Huhu... Worried about baby as well... ?

1 Balas

sy akn flu demam n batuk kalau sllu main kucing n habuk je . so sy jauhkn diri dr kwsn ada bnde mcm tu . kalau asma lebih baik awk bykkn rehat

5y ago

Sy allergies mcm2 dedebu bunga.. Kucing... Habuk.. Seafood.. And mcm2 lg... Dulu before pregnant.. Tahan lagi.. Bila pregnant jd lagi teruk.. So pantang makan semua yg allergies.. Just habuk tu.. Dlm udara.. Mmg susah... 😔 Byk dah rehat... Tp sbb bekerja.. Mmg MC most of the time... MC and AL pun dah habis sbb bru kawin... Rasa agak down....