Due 2/7 , ada tak date sama n apa preparation mommy ye skrg?

siapa dh strat preparation boleh bg sini tak yg mne penting dulu.. supaya nnt xdelah kluar duit byk terus nak beli brg baby. apa yg perlu beli awal n apa yg perlu beli nak dkt due

16 Balas

sama. due 2/7..tak beli apa lagi..scroll2 je masuk cart dlu.maybe dh masuk 6 nnti baru start beli barang2 yg besar dlu,baju2 tu mcm dh trims 3 baru nk start beli🤭