Due 2/7 , ada tak date sama n apa preparation mommy ye skrg?

siapa dh strat preparation boleh bg sini tak yg mne penting dulu.. supaya nnt xdelah kluar duit byk terus nak beli brg baby. apa yg perlu beli awal n apa yg perlu beli nak dkt due

16 Balas

jangan beli baju new born banyak sangat sebab baby cepat besar . Pampers new born Pon sama .

sama due... ank ke3 tpi excited mcm ank first.. tak beli apa2 lgi, nk fokus ank sklh n raya dlu

1y ago

sama la..anak ketiga, pakai baju bby ank 2nd mn yg boleh pakai je. harga baju budak newborn pun boleh tahan

Sy due 5/7.. belum beli apa2 lagii.. alahan jap hilang jap datang 🥹 #firstbaby

sama due... dh mula gerak pelan² beli brg new born ...

Saya 24/7 - Barang nanti la beli masa dah 7 bulan.

hai baby 2/7❤️